Brandvertragende spray 500ml

PDF Product Info
Brandvertragende spray 500ml
In voorraad
Excl. BTW: € 19,95 Incl. BTW: € 24,14
Extra Details over dit product:

Brandvertragende spray 500ml

Deze hoeveelheid is goed voor planten en bomen tot +/- 150cm en lichte nabehandeling, het gebruik is geheel afhankelijk van hoeveel het materiaal zuig en absorbeert, dit verschilt per plant, u kunt ons altijd bellen voor advies.

Deco Greens DHCA is een waterige oplossing van niet giftige halogeenvrij bestanddelen, bestemd voor de brandvertragende behandeling van absorberende kunstzijden beplanting.

EIGENSCHAPPEN

Deco Greens DHCA is een effectieve kleurloze en reukloze geconcentreerde vloeistof, die snel kan worden opgenomen door waterabsorberende kunstzijden planten en bomen. Na droging voorzien de achtergebleven actieve bestanddelen van Deco Greens DHCA het materiaal van brandvertragende eigenschappen. Deco Greens DHCA is niet agressief voor kleur en vezel, veroorzaakt geen zout- of schimmeluitslag en is absoluut gifvrij, waardoor het uitermate gebruiksvriendelijk is.

Bij een juiste dosering heeft Deco Greens DHCA geen of nauwelijks invloed op het uiterlijk. Wanneer het materiaal met water in aanraking komt, is nabehandeling noodzakelijk. Op de juiste wijze behandelde materialen halen bij testen de hoogste brandklasse zoals de NEN EN ISO 6941 alsmede de DIN 4102 klasse B2.

(Dit product is niet bruikbaar op kunst kerstbomen)

Vertel ons wat u denkt over dit item!
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !