Kunstkerstboom California Slim met 1350 Rice LEDS PU takken hoogte 210cm

PDF Product Info
Kunstkerstboom California Slim met 1350 Rice LEDS PU takken hoogte 210cm
Niet in voorraad

Normale prijs: € 603,79

Special Price Excl. BTW: € 379,00 Incl. BTW: € 458,59

Extra Details over dit product:

Kunstkerstboom California Slim met 1350 Rice LEDS combinatie tussen Folie en PU takken, 1353 tips groen gemeleerd , hoogte 210cm

De achterliggende takken zijn gemaakt van folie om de boom vol te maken, de voorste takken en uitstekende takken zijn gemaakt van PU, dit zijn takken van PU rubber en zijn heel realistisch en geven de boom een werkelijk heel echte indruk.

Deze boom is erg vol en en ondanks de hoogte van 210cm, maar 90 cm aan onder diameter, het model is grillig en hierdoor erg natuurlijk..

Zie detail foto met RICE LED, het voordeel van deze hele kleine LEDjes is dat u ze niet ziet als ze uit staan en als ze branden dan heeft u heel veel lichtpuntjes verdeel over de gehele kunstkerstboom

Een ander voordeel is de hoeveelheid LEDs, normaal zou op deze grote en breedte maar 200 LED lampjes kunnen, maar door gebruik te maken van de micro RICE LEDs in mooi warm witte kleur heeft u door de gehele boom hel mooie verlichting.

Vertel ons wat u denkt over dit item!
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !