NEW DecoGreens UV Safe Protectie Spray spuitbus 400ml

PDF Product Info
NEW DecoGreens UV Safe Protectie Spray spuitbus 400ml
In voorraad
Excl. BTW: € 29,95 Incl. BTW: € 36,24
Extra Details over dit product:

NEW DecoGreens UV Safe Protectie Spray spuitbus 400ml

Deze nieuwe extra spray is alleen een UV Protectie !

Zeer goed te gebruiken voor zonnige plaatsen binnen met veel zon.

Of als eerste protectie laag bij buiten gebruik en hierna afhandelen met onze IQ Nano UV Safe Protectie Spray.

Wat doet het?

Deze UV Safe behandeling, gaat alleen verkleuring tegen.

Hoe vaker u het product behandeld, des ter meer protectie. 3 behandelingen is goed voor 6 a 8 maanden bescherming en voldoet dus ruim voor de zonnige maanden van het jaar.

Tevens neem het materiaal geen vuil meer aan, waardoor makkelijk schoon en fris te houden.

Gezien we steeds meer extreme en langere zonne periodes kennen is dit een zeer goede oplossing als voorbehandeling voor planten die buiten gebruikt worden. Hierna is het afdichten met een laatste behandeling met onze IQ Nano UV Safe Protectie Spray en heeft een optimale bescherming voor ruim 1 jaar.

Wat is er NIEUW?

Deze UV Protectie spray wordt geleverd in op druk zijnde spuitbussen van 400ml, hierdoor is het mogelijk om heel fijn en voordelig te sprayen. Het middel is een pure UV Protectie en elke niet zichtbare opgespoten laag geeft extra bescherming, hierdoor is het goed inzetbaar in verschillende situaties waar van weinig protectie naar heel veel protect gewerkt kan worden. Gezien het een deklaag is die zowel in als op het product komt te liggen is het afwerken met IQ Nano UV Safe Protectie Spray de optimale combinatie door de NANO techniek in deze spray is 100% bescherming mogelijk.

Verbruik:

Indien u op de juiste manier uw product behandeld heeft u ongeveer voor 2 bomen van +/- 180cm 400ml nodig. (dit is afhankelijk van het type boom of plant en de hoeveelheid blaadjes, Wij informeren u graag omtrend het verbruik)

Belangrijke mededeling:

U kunt deze speciale spray alleen gelijktijdig met een product aankopen, of als vervolg aankoop voor latere behandeling. (wij checken dit na)

Dit product is niet los te koop voor planten die elders zijn aangeschaft!

 

Vertel ons wat u denkt over dit item!
🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !