Welkom bij Deco Greens Kunstplanten en Groendecoratie

 

Kunstplanten van TOP kwaliteit “NIET VAN ECHT TE ONDERSCHEIDEN” vindt u bij Deco Greens BV

 

Deco Greens Kunstplanten is met zijn webwinkel in Europa dé specialist voor planten, palmen en bomen die niet van echt te onderscheiden zijn.

De natuurgetrouwe planten van Deco Greens zijn de perfecte sfeermakers en vindt u op talrijke locaties: horeca, kantoorpand, winkels, recreatie, campings, zwembaden, pretparken, gemeente, ziekenhuis, beurzen, cruiseboot, sportschool of natuurlijk gewoon bij u thuis.

Wij beperken ons niet tot Nederland en hebben klanten in de gehele wereld, van Nederland tot de USA en Spanje tot Rusland, Kwaliteit en Service kent geen grenzen.

Voor de mooiste en de beste kwaliteit kunstbloemen en -planten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij proberen u via onze webwinkel zo goed mogelijk te voorzien van de juiste informatie !

Onze foto’s zijn daarom ook van hoge resolutie en wat u ziet, KRIJGT U OOK geleverd, eerlijkheid en service en meedenken om samen met u tot de juiste aankoop te komen is voor ons dan ook de manier.

Mocht u ondanks het grote online aanbod van kunstplanten er niet uit komen, wij hebben de grootste showroom van Europa en u bent hier na afspraak altijd welkom.

Wij werken speciaal op afspraak zodat we samen de tijd hebben om u het beste advies te geven en dit doen we onder genot van onze speciale Deco Greens koffie of een ander drankje, U bent van harte welkom !

De showroom is gevestigd in Spankeren in het midden van het land en grenst aan Dieren gem. Rheden, wat centraal ligt tussen Arnhem, Apeldoorn en Deventer en uitstekend bereikbaar is.

Deco Greens levert zowel aan particulieren als bedrijven en Wederverkopers. Daarnaast ontwerpt, importeert, exporteert en levert Deco Greens kunstplanten over de hele wereld.

Deco Greens weet zich te onderscheiden door alleen samen te werken met de beste fabrikanten in kunstbloemen, kunstplanten en kunstbomen van China.

Elke kunstplant, kunstbloem of kunstpalm wordt speciaal voor Deco Greens gefabriceerd uit de beste materialen en dat maakt ons assortiment uniek.

Maak vrijblijvend een afspraak via info@decomail.nl voor een bezoek aan onze kunstplanten showroom of overtuig uzelf in onze kunstplanten webwinkel.

Deco Greens Kunstplanten: “dat kunstbeplanting zo echt kan zijn” Overtuig u zelf en bezoek ons !

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !