IQ One Nano UV Safe Protectie

95% van alle planten zijn gemaakt voor binnen.

En maar 5% is gemaakt als standaard buiten kwaliteit.

Gezien de meeste buiten producten van EXTRA zwaar materiaal zijn gemaakt lenen deze producten zich niet voor gebuik als u hier heel dicht bij zit.

U ziet dan de groffe structuur en dit is vaak niet zo mooi, indien u 2 meter van deze plant zit is dit al niet meer te zien.

Gezien 95% dus gemaakt is voor binnen gebruik, wil dit niet zeggen dat buiten gebruik niet kan.

Al deze producten kunt u gewoon buiten zetten, maar kunnen onder invloed van zon, regen en wind en kou extra snel verouderen of lelijk worden.

Als het product van goede kwaliteit is, en wij leveren alleen project kwaliteit en niet te fragiel is dan kan deze goed buiten gebruikt worden.

Om het product dan te beschermen tegen zon en vocht is extra bescherming nodig.

Na Jaren van ontwikkeling hebben wij nu een vernieuwde SPRAY ontwikkeld.

De IQ One NANO UV SAFE Protectie Spray geeft met 1 behandeling per jaar voeldoende bescherming om uw product jaren lang mooi te houden, DUS OOK BIJ BUITEN GEBRUIK !

Onze IQ One UV NANO Protectie Spray kan op alle producten gebruikt worden zowel dik kunststof als op zijde bladeren en is dus de oplossing voor alle producten.

Bij buiten gebruik moet u nog wel de meeste producten beschermen tegen vries kou, dit kan de levenduur van uw product sterk verouderen.

Klik HIER voor onze IQ One NANO UV SAFE Protectie Spray

 

🍪 Cookie settings
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. KLIK OP BEWAAR INSTELLINGEN om u keuze te bevestigen !